Importeren en exporteren in SnelStart 12

Vanaf het pakket inKaart kun je in SnelStart 12 gegevens importeren in SnelStart en exporteren vanuit SnelStart. In dit stappenplan geven we aan om welke gegevens dit gaat.

1. Importeren

De volgende gegevens kunnen geïmporteerd worden in SnelStart. Klik op de link voor het stappenplan.

1. Artikelen importeren
2. Boekingen importeren
3. Klanten importeren
4. Leveranciers importeren
5. Grootboekrekeningen importeren

Excel en CSV(tekstbestand) kunnen worden geïmporteerd.

Om te importeren met een Excel bestand (XLS of XLSX) heeft SnelStart de 32 bits driver van MS Office nodig. Wanneer je de 64 bits versie hebt dan kan het zijn dat je een melding krijgt tijdens het importeren. Download en installeer de 32 bits driver dan via de link die in de melding staat.

2. Exporteren

De volgende gegevens kunnen geëxporteerd worden vanuit SnelStart.

1. Artikelen exporteren
2. Boekingen exporteren
3. Klanten exporteren
4. Leveranciers exporteren
5. Grootboekrekeningen exporteren
6. Leveranciers rapportages exporteren
7. klanten rapportages exporteren
8. Artikelen rapportages exporteren
9. Financiële rapportages exporteren