1. Overig
  2. Algemene informatie

Importeren in SnelStart 12

Vanaf inKaart kun je in SnelStart 12 bepaalde gegevens importeren.

De volgende gegevens kunnen worden geïmporteerd in SnelStart:

1. Artikelen importeren
2. Boekingen importeren
3. Klanten importeren
4. Leveranciers importeren
5. Grootboekrekeningen importeren

Excel en CSV(tekstbestand) kunnen worden geïmporteerd.

Om te importeren met een Excel bestand (XLS of XLSX) heeft SnelStart de 32 bits driver van MS Office nodig. Wanneer je de 64 bits versie hebt dan kan het zijn dat je een melding krijgt tijdens het importeren. Download en installeer de 32 bits driver dan via de link die in de melding staat.