De jaarafsluiting terugdraaien in SnelStart 12

In SnelStart 12 kun je de jaarafsluiting terug draaien. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Boekjaar afsluiten ongedaan maken

Ga naar het tabblad Boekhouden→ Boekjaar afsluiten. Klik op de knop Jaarafsluiting boekjaar terugdraaien.

De beginbalans in het nieuwe boekjaar wordt verwijderd. Als hier gegevens op staan die je nodig hebt bij het opnieuw invoeren van je beginbalans, maak dan eerst een kopie of back up van de administratie. Je kunt hierin altijd terugkijken hoe de beginbalans was.

Meer weten over dit onderwerp?
Boekjaar afsluiten in SnelStart 12