De jaarafsluiting terugdraaien

In SnelStart versie 12 is het mogelijk om de jaarafsluiting terug te draaien.

Boekjaar afsluiten ongedaan maken:
Ga naar het tabblad boekhouden en klik op boekjaar afsluiten. Klik op de knop jaarafsluiting boekjaar terugdraaien.

De beginbalans in het nieuwe boekjaar wordt verwijderd.Als hier gegevens op staan die je nodig hebt bij het opnieuw invoeren van je beginbalans maak dan eerst een kopie van de administratie. Je kunt hierin altijd terugkijken hoe de beginbalans was.

Klik hier om terug te gaan naar Starten met boekjaar afsluiten in versie 12