Nieuw factuurnummer instellen in SnelStart 12

In SnelStart 12 kun je vanaf het pakket inStap een volgend factuurnummer instellen. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Wanneer een boekjaar is afgesloten of als je begint met SnelStart dan kun je een nieuw factuurnummer instellen. Tijdens het boekjaar afsluiten is het mogelijk om het factuurnummer voor het volgend boekjaar direct aan te passen, maar dit kan ook achteraf handmatig.

In SnelStart Web kun je ook het factuurnummer aanpassen. Klik hier om naar het stappenplan te gaan.

Een nieuw factuurnummer instellen

Ga naar Administratie → Instellingen → Basisgegevens en het tabblad Orders. Pas in het veld Volgend factuurnummer het factuurnummer aan. Pas eventueel ook andere nummeringen aan (indien aanwezig). Klik op de knop Opslaan.