1. Overig
  2. Downloaden en installeren

SnelStart 12 Plus

SnelStart 12 Plus kan worden geïnstalleerd op elke type besturingssysteem zoals Windows of Apple. In dit artikel lees de informatie hierover. Vanaf het pakket inKaart kun je gebruik maken van SnelStart 12 Plus.

Wat is SnelStart 12 plus en de kosten hiervoor

SnelStart 12 Plus is een online omgeving waarin SnelStart 12 is geïnstalleerd.
Het programma SnelStart 12 hoeft niet meer lokaal op de computer te worden geïnstalleerd, waardoor je op elke systeem in SnelStart 12 kunt werken. Hierdoor kunnen Apple gebruikers nu ook met SnelStart 12 werken.

De kosten voor het gebruik hiervan zijn €10 per gebruiker. Deze kosten komen bovenop de huidige pakketkosten (bijv. inKaart) en het reguliere tarief voor een extra gebruiker. Het bedrag wordt automatisch in rekening gebracht.

Een voorbeeld:

• inKaart: €15 euro per maand

• 1 extra gebruiker inKaart: €3 per maand

• 2 gebruikers van SnelStart 12 Plus: 2 x €10
  • Totaalkosten per maand: €38 per maand

*De bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

2. Hoe kan ik mij aanmelden voor SnelStart 12 Plus?
Op het moment dat je beschikt over het pakket inKaart of hoger dan kun je gebruiken maken van SnelStart 12 Plus. Via deze pagina kun je je aanmelden voor SnelStart 12 Plus, of dit kun je doen door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Na het aanmelden ontvang je vervolgens een e-mail met hierin instructies voor het aanmaken van een wachtwoord voor de SnelStart 12 Plus omgeving. Je e-mailadres (inlog) is hetzelfde als die je hebt voor SnelStart 12 of SnelStart Web, je wachtwoord is wel anders.

3. De installatie van SnelStart 12 Plus
SnelStart 12 Plus kan op verschillende besturingssystemen worden geïnstalleerd, zoals Windows, Apple, Chromebook.

Via deze link vind je het stappenplan voor de installatie op Windows.
Via deze link vind je het stappenplan voor de installatie op Apple (MacOS).
Via deze link vind je het stappenplan voor de installatie op Chromebook.

4. De veelgestelde vragen

Kan ik ook met lokale administraties werken in SnelStart Plus?
Nee, je kunt alleen met online administraties werken in SnelStart Plus, dit omdat SnelStart 12 Plus volledig vanuit de cloud draait.

Mijn administratie staat nog lokaal, hoe zet ik deze online voor SnelStart 12 Plus?
Je kunt je administratie online zetten in SnelStart 12.
Bij alle pakketten is één online administratie inbegrepen. Elke volgende online administratie die wordt aangemaakt, hiervoor worden kosten berekend van €2,50 per administratie per maand.

Het printen werkt niet in SnelStart 12 Plus. Hoe kan ik dit oplossen?
Controleer voor het printen of de standaard printer goed ingesteld staat. Het kan voorkomen dat deze is veranderd.

Kan ik met IOS bestanden downloaden of uploaden?
Na het aanpassen van een instelling is dit mogelijk.
Sluit SnelStart 12 Plus en de virtuele omgeving af en start de Microsoft Remote. Kies bij Microsoft Remote Desktop de optie Preferences en het tabblad General. Selecteer daarbij bij Folder het mapje voor SnelStart. Nu kun je je scherm afsluiten en bestanden downloaden en uploaden.

Kan ik in SnelStart 12 Plus blijven werken met bankafschriften en incasso's?
Ja, dit is mogelijk. Je dient hiervoor éénmalig de locatie op je computer aan te passen via Bankrekeningen. In dit artikel lees je hoe je dit kunt doen.

Kan ik gebruik maken van Gateway-koppelingen?
Alle Gate-way koppelingen die werken met een online administratie kunnen blijven werken. Hiervoor blijft een lokale installatie wel noodzakelijk. SnelStart 12 Plus kan naast deze lokale installatie worden geïnstalleerd en worden gebruikt.

Kan ik bestanden slepen vanuit lokale mappen (bijv. vanaf Bureaublad of Documenten)?
Nee, dit is helaas (nog) niet mogelijk. Bestanden kun je uploaden via de knop Bijlage bij boeking in het tabblad Boekhouden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe nu verder?
Ben je het wachtwoord van de virtuele omgeving (SnelStart 12 Plus) vergeten?
Vul hier je unieke gebruikersnaam in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ben je het wachtwoord van SnelStart vergeten?
Vul hier je gebruikelijke e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik stoppen met SnelStart 12 Plus?
Stoppen met SnelStart 12 Plus kan op elk moment door individuele gebruikers apart of tegelijk af te melden via de speciale afmeldpagina. Je kunt een afmelding ook telefonisch aan ons doorgeven.

De kosten voor SnelStart 12 Plus zijn per maand en worden achteraf gefactureerd. Als je je afmeldt in februari dan zul je in maart de laatste factuur ontvangen voor SnelStart 12 Plus.
Alle gegevens die je hebt opgeslagen in SnelStart 12 Plus blijven beschikbaar in de verschillende SnelStart-applicaties. Je raakt dus niets kwijt.

Ik heb mij afgemeld. Wanneer ontvang ik de laatste factuur voor SnelStart 12 Plus?
De kosten voor SnelStart 12 Plus zijn per maand en worden achteraf gefactureerd. Als je je afmeldt in februari dan zul je in maart de laatste factuur ontvangen voor SnelStart 12 Plus.