Inkoopfactuur automatisch inlezen in SnelStart 12

In dit artikel geven we informatie over het automatisch inlezen van een inkoopfactuur in SnelStart 12.

1. Inkoopfactuur inlezen in een online administratie

Staat je administratie online? Dan is de snelste manier om je inkoopfactuur in te lezen in SnelStart Web. Na het inlezen staat de inkoopfactuur ook in SnelStart 12 in het Dagboek inkoop. Klik hier voor meer informatie over het automatisch inlezen in SnelStart Web.

2. Inkoopfactuur als UBL bestand inlezen

Krijg je je factuur als UBL bestand, dit is een XML-formaat dan is het mogelijk om het bestand automatisch als UBL in te lezen. Na het inlezen wordt de boeking automatisch gemaakt en wordt de factuur als bijlage toegevoegd aan de boeking.  Klik hier voor meer informatie hierover.

Het is ook mogelijk om het UBL bestand in te lezen in SnelStart Web. Klik hier voor meer informatie.

3. Inkoopfactuur via de Outlook add-in voor e-mail inlezen

Vanaf inStap kun je de via de Outlook Add-in facturen uit Outlook importeren in je online administratie. In dit artikel vind je meer informatie over de installatie en het inlezen van de facturen.

4. Inkoopfactuur inlezen via e-verbinding

Het is ook mogelijk om een koppeling te maken met e-verbinding. Je mailt de inkoopfactuur naar e-verbinding en e-verbinding stuurt de factuur door naar SnelStart. In SnelStart krijg je een melding dat er een factuur klaar staat. Na het binnenhalen van de factuur is er automatisch een boeking gemaakt in het Dagboek inkoop. Klik hier voor meer informatie hierover.

5.  De inkoopfactuur handmatig boeken in het dagboek inkoop

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een boeking te maken in het Dagboek inkoop en de inkoopfactuur als bijlage toe te voegen. Klik hier voor meer informatie hierover.