De sjabloonopmaak wijzigen in versie 12

In SnelStart versie 12 is het vanaf het pakket inStap mogelijk om de opmaak van je facturen/orders te wijzigen.

In een nieuwe administratie staat standaard één basisopmaak in de administratie. Vanaf het pakket inKaart is het mogelijk om meerdere sjablonen in de administratie te zetten.

Je kunt de opmaak wijzigen en personaliseren

Een bestaande opmaak aanpassen

1. Ga naar het tabblad Facturen en klik op de knop Verkoopsjablonen.
  2. Selecteer in de lijst links het sjabloon waarin je een opmaak wilt wijzigen.
  3. In de tabel Opmaak kies je het verkoopdocument waarvan je de opmaak wilt wijzigen.
  4. Klik op de knop Opmaak wijzigen.
  5. Het opmaakscherm opent en je kunt de wijzigingen aanbrengen die je wilt.
  6. Bewaar de gewijzigde opmaak met de knop links bovenin het scherm (blauwe diskette).

Afdrukvoorbeeld
Wanneer er nog geen factuur in je administratie staat dan zal het afdrukvoorbeeld, in opmaak wijzigen, niet goed worden getoond. Pas wanneer je een factuur in de administratie zet kan je via afdrukvoorbeeld zien hoe de factuur eruit gaat zien. Je zou bijvoorbeeld een test factuur kunnen maken en die daarna weer verwijderen.

Let op
Alleen de laatst gemaakte factuur kan worden verwijderd uit de administratie. Daarnaast valt het op maat maken van een factuursjabloon buiten de ondersteuning van SnelStart. Wil je hierbij toch uitgebreide hulp? Dan kan je hiervoor contact opnemen met één van onze implementatiepartners.

Klik hier om terug te gaan naar Starten met verkoopsjablonen in versie 12

Klik hier om terug te gaan naar Starten met het maken van een offerte, pakbon, werkbon, bevestiging of afhaalbon in versie 12.

Klik hier om te gaan naar starten met verkoopsjablonen.