De factuuropmaak kopiëren uit een andere administratie in SnelStart 12

Vanaf inStap kun je de factuuropmaak overnemen uit een andere administratie.

Je kunt de factuuropmaak vanuit de ene administratie kopiëren naar een andere administratie.

De factuuropmaak overnemen uit andere administratie

Open de juiste Administratie (de administratie waarin de opmaak moet komen).
Ga naar Facturen → Verkoopsjablonen. Kies het juiste verkoopsjabloon welke je wilt kopiëren. Kies in de tabel Opmaak aan de rechterkant de regel Verkoopfactuur. Staat er een vinkje bij Opmaak aanwezig, verwijder deze opmaak dan eerst met Opmaak verwijderen. Selecteer opnieuw de regel Verkoopfactuur en klik op Opmaak kopiëren. Kies in het nieuwe venster voor Andere.

SF000001103_afbeelding_003

Zoek vervolgens de administratie waaruit je opmaak wilt kopiëren.
Kies in de lijst de opmaak die je wilt kopiëren in je huidige administratie.
Klik op Kopieer opmaak en klik op Opslaan.