De factuuropmaak kopiëren van de ene administratie naar de andere in SnelStart 12

Vanaf het pakket inStap kun je je factuuropmaak kopiëren van de ene administratie naar de andere. In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt.

1. De factuuropmaak kopiëren

Heb je in een administratie ene factuuropmaak staan en wil je deze opmaak ook in een andere administratie, dan kun je deze kopiëren. Dit doe je in de administratie waarin de opmaak moet komen te staan. Open deze administratie en ga naar het Tabblad Verkopen → Verkoopsjablonen. Selecteer links in het overzicht het sjabloon waar de opmaak in moet komen te staan. Kies in de tabel Opmaak, aan de rechterkant, de regel Verkoopfactuur en klik op Opmaak kopiëren. Kies vervolgens voor Andere:

SF000001103_afbeelding_003

Je ziet nu een overzicht van je andere administratie. Selecteer de administratie waaruit je de opmaak wilt kopiëren. Selecteer de opmaak die je wilt Kopiëren en klik op Opmaak kopiëren. De opmaak vanuit die administratie wordt nu gekopieerd naar deze administratie. Zie ook het filmpje hieronder.

Let op: Je kunt een opmaak alleen kopiëren van online administratie naar online administratie, of van lokale administratie naar lokale administratie.