1. Overig
  2. Algemene informatie

Wachtwoord van SnelStart

In dit artikel vind je meer informatie over het wachtwoordbeleid van SnelStart, het wijzigen van je wachtwoord en wat te doen bij het vergeten van je wachtwoord.

1. Inloggen

In SnelStart 12 en SnelStart Web moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Met deze inloggegevens kun je ook inloggen in MijnSnelstart.

2. Wachtwoordeisen

• Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer bevatten
  • Je inlog e-mailadres mag geen onderdeel zijn van het wachtwoord
  • Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn

3. Wachtwoord wijzigen

Ga naar Web en log hier in met je e-mailadres en wachtwoord van SnelStart. Klik rechtsboven op je naam en kies voor Wachtwoord wijzigen. Vul je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en kies voor Wijzigen.

4. Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je dit opnieuw instellen. Ga naar Web en kies bij het inloggen voor Wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres in en klik op verstuur. Er wordt een mail naar je mailadres gestuurd. Open deze mail en klik op de link in de mail om het wachtwoord te wijzigen/aan te maken. Vul een nieuw wachtwoord in en klik op Wijzig wachtwoord.

5. Wachtwoord te vaak verkeerd ingevoerd

Wanneer je meer dan 5 keer je wachtwoord verkeerd hebt ingevoerd wordt je automatisch 15 minuten geblokkeerd. De klantenservice kan deze blokkade er niet af halen. Het advies is om 15 minuten te wachten en daarna de stappen voor wachtwoord vergeten te volgen.