1. Overig
  2. Algemene informatie

Wachtwoord van SnelStart

In dit artikel lees je meer informatie over het wachtwoordbeleid van SnelStart, het wijzigen van je wachtwoord en wat te doen bij het vergeten van je wachtwoord.

1. Inloggen

In SnelStart 12 of SnelStart Web moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Met deze inloggegevens kun je ook inloggen in Mijn Snelstart op onze website.

2. Wachtwoordeisen

• Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer bevatten
  • Je inlog e-mailadres mag geen onderdeel zijn van het wachtwoord
  • Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn

3. Wachtwoord wijzigen

Ga naar onze website, www.snelstart.nl, en klik bovenin op Inloggen.
    Klik nadat je bent ingelogd rechtsboven op het poppetje (je naam) en kies voor Wachtwoord Wijzigen. Er verschijnt een scherm waarin je emailadres al staat ingesteld. Klik op versturen. Je ontvangt nu een mail op je mailadres. In deze mail kun je klikken op Wachtwoord instellen om het nieuwe wachtwoord in te stellen.

4. Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent dan kun je dit opnieuw instellen. Klik bij het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. Vul je emailadres in en klik op Versturen. Je ontvangt nu een mail. Klik in deze mail op Wachtwoord instellen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heb je geen toegang meer tot je mailbox waardoor je geen nieuwe wachtwoord kunt instellen dan kunnen wij het mailadres voor je aanpassen. Hiervoor hebben wij bepaalde documenten nodig. Lees hier wat wij dan nodig hebben.

5. Wachtwoord te vaak verkeerd ingevoerd

Heb je meer dan 5 keer verkeerd ingelogd dan krijg je een melding dat je geblokkeerd bent. Er wordt dan automatisch een mail naar je gestuurd met daarin een link waarmee je je account weer kunt deblokkeren.