E-mailadres wijzigen

In dit artikel lees je hoe je het e-maildres waarmee je in SnelStart inlogt wijzigt. Daarnaast kun je ook het e-maildres voor je facturen wijzigen.

1. Het e-mailadres waarmee je inlogt wijzigen

Het primaire hoofd e-mailadres waarmee je inlogt in SnelStart 12 en SnelStart Web kun je wijzigen via Mijn SnelStart. Let op: zorg ervoor dat je eerst overal bent uitgelogd uit SnelStart.
Ga vervolgens naar onze website, www.snelstart.nl en ga met je muis rechtsboven naar klantenservice. Klik vervolgens op Mijn SnelStart. Log hier in met je huidige inloggegevens en klik links bij contactgegevens op wijzig. Hier kun je je e-mailadres wijzigen. Vervolgens wordt er een e-mail naar het oude e-mailadres verstuurd ter bevestigen. Na het bevestigen is het e-mailadres gewijzigd en kun je met je nieuwe e-mailadres inloggen.

Het e-mailadres door SnelStart laten wijzigen
Als je niet meer weet met welk e-mailadres je moet inloggen, of als je geen toegang meer hebt tot de inbox van je oude e-mailadres dan kunnen wij het e-mailadres voor je wijzigen. Dit e-mailadres is onderdeel van je SnelStartID. Hierom mogen wij het e-mailadres niet zomaar wijzigen. Onderstaande documenten hebben wij nodig om het e-mailadres voor je te kunnen wijzigen:

1. Een kopie van een geldig legitimatiebewijs van een eigenaar die op het KVK-uittreksel is vermeld.
  2. Je SnelStart relatienummer.
  3. Een kopie van het geldige KVK-uittreksel (niet ouder dan een half jaar). Wanneer de persoon op het legitimatiebewijs niet op het uittreksel staat, stuur dan daarnaast nog een KVK-uittreksel mee waarop wel deze persoon wordt vermeld.
  4. Het nieuwe e-mailadres.
De bovenstaande documenten kun je per e-mail versturen naar klantenservice@snelstart.nl.

2. Het e-mailadres voor je facturen wijzigen

Als je zelf je e-mailadres wijzigt of wij wijzigen het e-mailadres dan wordt het e-mailadres waar je facturen van SnelStart heen gaan ook automatisch gewijzigd. Wil je dat je facturen nog naar het oude e-mailadres of naar een ander e-mailadres worden verstuurd dan verzoeken wij je om dit aan ons door te geven. Dit kan per telefoon op telefoonnummer 0222-363060 of door het sturen van een email naar administratie@snelstart.nl