Download en installatie

Eenvoudige installatie van SnelStart met automatische updates

Omschrijving

Met de eenvoudige installatie van SnelStart gaat u voor het meeste gemak. U installeert SnelStart slechts eenmalig en daarna worden nieuwe versies automatisch voor u gedownload en geïnstalleerd. Zo heeft u altijd de nieuwste versie van SnelStart zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Zo maken we boekhouden pas echt gemakkelijk.

Uitleg

Eenvoudige installatie van SnelStart met automatische updates

Na de installatie controleert SnelStart zelf of er nieuwe updates zijn en installeert die op de achtergrond automatisch terwijl u werkt. Zodra u SnelStart opnieuw opstart wordt de installatie voltooid en beschikt u over de nieuwste versie van SnelStart.

1. Ga naar www.snelstart.nl en klik op de tekst 'Nieuwste versie downloaden' die staat in de blauwe balk bovenin de pagina;
  2. Klik op de knop Download nu SnelStart om het installatiebestand te downloaden
SF000002246_afbeelding_001

3. Open vervolgens het bestand dat u heeft gedownload en installeer SnelStart;

SF000002246_afbeelding_002

Wanneer geen automatische updates?

Bent u systeembeheerder en wilt u de installatie volledig zelf regelen. Geen probleem, dan kiest u voor de geavanceerde installatie van SnelStart.