1. Overig
  2. Downloaden en installeren

Licentiegegevens ophalen en invoeren in SnelStart 11

In SnelStart 11 of ouder dien je één keer in het jaar een nieuwe licentiecode in te voeren. In dit artikel vind je hierover meer informatie.

In SnelStart 12 kun je inloggen met je SnelStartID, dit bestaat uit je e-mailadres en wachtwoord. Hierin is het niet meer nodig om de licentiecode in te voeren. In oudere versies van SnelStart (SnelStart 11 en ouder) dien je de licentiecode wel handmatig in te voeren.

1. De licentiecode ophalen

De licentiecode kun je ophalen in Mijn SnelStart. Ga naar onze website, www.snelstart.nl. Ga met je rechtermuisknop rechtsboven naar Klantenservice en klik op Mijn SnelStart. Log hierin met je inloggegevens van SnelStart. Klik vervolgens linksonder op Download en kies voor Oude versie. Selecteer de versie waarvoor je een licentiecode wilt hebben.

3-1

De licentiecode verschijnt. Druk op de knop Kopieer om de nieuwe licentiecode te kopiëren naar je klembord.

4-1

2. Licentiecode invoeren

Nadat je de licentiecode hebt opgehaald dien je de licentiecode nog in te voeren in het programma. Open SnelStart en klik bovenin op de knop Extra → Licentiebeheer. Rechtsonder in dat scherm zie je Licentiehouder en Licentiecode staan. Vul in het veld Licentiecode de code in en klik op Ok. De licentiecode plak je op de juiste plaats door de toetscombinatie [CTRL]+[V] te gebruiken.