Installatie Snelstart versie 12 met automatische update

Vanaf onze website is het mogelijk om het programma van Snelstart versie 12 te downloaden en te installeren.

Op de website is het mogelijk om te kiezen voor de automatische installatie of de geavanceerde installatie. Met de automatische installatie download en installeer je SnelStart eenmalig en daarna zal SnelStart automatisch updaten als wij een nieuwe versie uitbrengen.

Eenvoudige installatie van SnelStart met automatische updates
Na de installatie controleert SnelStart zelf of er nieuwe updates zijn en installeert die op de achtergrond automatisch terwijl je werkt. Zodra je SnelStart opnieuw opstart wordt de installatie voltooid en beschik je over de nieuwste versie van SnelStart.
Het is niet mogelijk om bij de automatische installatie zelf aan te geven wanneer je wilt dat de update wordt uitgevoerd.

1. Ga naar onze website, www.snelstart.nl. Ga bovenin naar de witte balk en klik op Downloaden.
  2. Klik op de knop de groene knop Download nu SnelStart om het installatiebestand te downloaden.
Knipsel downloadknop

3. Open het bestand dat je hebt gedownload. Het programma van SnelStart zal nu worden geïnstalleerd.

SF000002246_afbeelding_002

Klik hier om terug te gaan naar Starten met het downloaden en installeren van SnelStart.