Het pakket inHandel

Samen met onze softwarepartner S for Software is er een nieuw product ontwikkelt, genaamd inHandel. Dit is een extra module wat gebruikt kan worden in SnelStart 12.

Heb je een handelsonderneming of webshop en wil je ook jouw financiële en logistieke processen naadloos op elkaar aan laten sluiten? Daar is nu een oplossing voor: SnelStart inHandel. Lees hier op onze website alle informatie over dit pakket. Vanuit daar kun je een belafspraak met S for Software inplannen om het pakket inHandel te gaan gebruiken.
Zij helpen je met de aanschaf en installatie. Het pakket is een uitbreidingsmodule wat vooral gebruikt kan worden met het pakket inControle, en daarnaast is er ook een uitbreiding op het pakket inZicht.

Op ons Kennisplein hebben we 2 artikelen waarin informatie wordt gegeven over het gebruik van verschillende opties met inHandel.

In SnelStart Web is het niet mogelijk om de module inHandel te gebruiken.

1. Het pakket inHandel orderpicken
2. Het pakket inHandel pakketverzenders

Problemen bij het opstarten/inloggen van SnelStart inHandel
Heb je het pakket inHandel maar heb je problemen bij het opstarten/inloggen?
Lees dan dit document. Hierin staat precies wat je dan kunt doen.