De bankkoppelingen in SnelStart

Met verschillende banken kun je een bankkoppeling aanvragen. In dit artikel lees je hierover meer informatie.

Met een bankkoppeling worden de bij- en afschrijvingen van je bankrekeningnummer automatisch in je administratie gezet. Dit scheelt tijd, want hierdoor hoef je de afschriften niet handmatig te downloaden bij je bank. 

De bankkoppeling is beschikbaar voor de volgende banken:
ABN AMRO, Rabobank, ING, Knab bank, Triodos bank, RegioBank, ASN Bank,SNS Bank en van Lanschot.

De koppelingen kunnen worden aangevraagd vanaf het pakket inOrde, maar bij dit pakket en het pakket inStap moet een accountant rechten hebben in je administratie. Alleen de accountant kan namelijk de bankboekingen verwerken. Hieronder leggen we per bank uit hoe de bankkoppeling kan worden aangevraagd.

De bankkoppeling is niet beschikbaar met de volgende banken:
De Deutsche Bank en Bunq.
Er kan helaas geen bankkoppeling worden gemaakt met deze banken. Je kunt de bankafschriften dan wel handmatig inlezen. Lees hier meer informatie. 

1. De beschikbare bankkoppelingen

De ABN AMRO, Knab, SNS, ASN, RegioBank, ING, Triodos en van Lanschot
Deze koppelingen kunnen worden aangevraagd vanaf het pakket inOrde, alleen voor eigen online administraties. Lees hier hoe dit werkt.

Je kunt geen koppeling met je (zakelijke) spaarrekening maken. Op dit moment is alleen voor de Knab de uitgebreide koppeling beschikbaar, waarbij je ook je zakelijke spaarrekening kunt koppelen. Let op: Knab brengt kosten voor deze koppeling in rekening. Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Let op: Als je het pakket inOrde of inStap hebt dan moet een accountant rechten hebben in je administratie. Alleen de accountant kan namelijk de boeking verwerken.

2. Rabobank 
Deze koppeling kan worden aangevraagd vanaf het pakket inOrde.

Let op: Als je het pakket inOrde of inStap hebt dan moet een accountant rechten hebben in je administratie. Alleen de accountant kan namelijk de boeking verwerken.

Als je als accountant eigenaar bent van een administratie van je klant dan kan je niet de koppeling voor je klant aanvragen. De klant moet echt zelf eigenaar van de administratie zijn.
In het stappenplan over het aanvragen van deze koppeling lees je meer informatie hierover.  

De bankkoppeling kan alleen i.c.m. een online administratie worden aangevraagd.

Je kunt geen koppeling met je (zakelijke) spaarrekening maken. 

Lees  hier hoe de bankkoppeling kan worden aangevraagd.

 



 

Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee