Mijn pakket / abonnement bevestigen

Als je na de gratis proefmaand verder wilt werken met SnelStart moet je je abonnement bevestigen.

Abonnement bevestigen

Ga naar Web en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Open je administratie. Hier zie je Taken staan. Bij taken staat de taak Bevestig abonnement. Klik hierop en doorloop de twee stappen om je abonnement te bevestigen.

Geen administratie?
Klik dan rechtsboven op je e-mailadres, en daarna op Mijn SnelStartHier kun je je pakket ook bevestigen.