Account en pakket gegevens wijzigen in Mijn SnelStart

In mijn SnelStart is het mogelijk om je contactgegevens, betaalgegevens en je pakket te wijzigen. Ook kun je je SnelStart facturen inzien. Meer informatie hierover in dit artikel.

In Mijn SnelStart is het mogelijk om verschillende gegevens in te zien en te wijzigen. Ga naar onze website en klik bovenin op Inloggen → Mijn SnelStart.

1. Contactgegevens wijzigen

Klik bij de tegel contactgegevens op Wijzigen en vul de juiste gegevens in. Klik daarna op Opslaan.

2. Betaalgegevens wijzigen

Klik bij de tegel Betaalgegevens op Wijzig en kies de gewenste betaalwijze (op rekening of automatisch incasso). Indien je kiest voor 'automatische incasso', dan moet je ook je IBAN rekeningnummer invullen en bij 'op rekening' is dit niet nodig.

Als je alleen je IBAN rekeningnummer wilt wijzigen voor de automatische incasso dan kan je dit ook doen door bovenstaande stappen te doorlopen.

3. Abonnement wijzigen

Upgraden
Klik bij de tegel Abonnement op Wijzig en kies het gewenste pakket. Een extra module kun je aanzetten bij Uitbreidingen. Klik op Kies dit pakket om de keuze definitief te maken.

Log na de wijziging opnieuw in in SnelStart 12 of SnelStart Web. Pas na opnieuw inloggen is de wijziging van het pakket doorgevoerd en kun je gebruik maken van nieuwe functionaliteiten.

Downgraden
Het is ook mogelijk om je abonnement te downgraden. Dit kan vanaf 14 dagen voor je contractdatum. Dit is de datum dat je abonnement bij SnelStart is ingegaan. Het pakket downgraden kun je zelf doen in Mijn SnelStart.

Heb je een jaarabonnement dan is het mogelijk om je abonnement 14 dagen voor de einddatum van je jaarabonnement aan te passen.

Pakket opzeggen
Bij een maandabonnement is het mogelijk om maandelijks je abonnement op te zeggen. Wanneer je dit voor de 15e van een nieuwe kalendermaand aan ons doorgeeft zal het pakket nog voor de nieuwe kalendermaand beëindigd worden. Opzeggen kan schriftelijk door een mail naar ons te sturen, klantenservice@snelstart.nl of telefonisch, 0222-363060.