Projectadministratie

In dit artikel vind je meer informatie over software voor projectadministratie.

Je kunt in SnelStart werken met kostenplaatsen maar SnelStart heeft geen module voor projectadministratie of het maken van begrotingen.
Er bestaan wel koppelingsmogelijkheden met diverse projectadministratie pakketten. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze Softwarepartner pagina. Hier vind je de programma's voor projectadministratie.