Een administratie kopiëren naar lokaal in SnelStart 12

In SnelStart 12 kun je je (online) administratie kopiëren naar lokaal. Je kunt ook een lokale- of netwerkadministratie kopiëren naar lokaal. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Een administratie kopiëren

Ga naar tabblad Administratie → Administraties, selecteer de (online) administratie die je wilt kopiëren en klik op de knop Kopiëren. Klik vervolgens op Volgende en selecteer lokale administratie. Kies daarna voor Volgende en klik op Bladeren om de locatie aan te geven waarin je de lokale administratie wilt opslaan. Vul vervolgens de naam van je administratie in en klik op Volgende. Daarna kun je kiezen voor Voltooien.

Als de online administratie is gekopieerd naar lokaal en ga je de online administratie niet meer gebruiken? Dan moet je tot slot nog de online administratie verwijderen. Dit is nodig omdat er dan ook geen kosten meer in rekening worden gebracht voor de online administratie. Hoe je een online administratie kunt verwijderen vind je hier.