Download en installatie

SnelStart overzetten op een nieuwe computer

Omschrijving

Als u SnelStart gebruikt en u wilt het programma en uw administratie overzetten op een nieuwe computer werkt u als volgt:

Uitleg

Op de oude computer

1. U opent SnelStart;
  2. Via Administratiebeheer, Back-up maken, maakt u een back-up van de administratie(s) die u wilt overzetten;
  3. Sla het back-up bestand op op een USB-stick;
  4. Sluit SnelStart weer af.

Op de nieuwe computer

1. Ga naar www.snelstart.nl om in te loggen op Mijn SnelStart;

2. Download het SnelStart installatieprogramma op de nieuwe computer;

3. Installeer SnelStart op de nieuwe computer;

4. Start programma op met het pictogram op uw bureaublad;

5. Log in met uw e-mail adres en wachtwoord;

6. Doe de USB-stick in de computer;

7. Zet via Administratiebeheer, Back-up terugzetten de back-up terug die u op de oude computer heeft gemaakt;

8. Open de administratie waarin u wilt werken.

Gerelateerde onderwerpen

Back-up maken

Back-up terugzetten

Uitroepteken_test

Let op!!! Pas als u zeker weet dat alles werkt, kunt u de bestanden op de oude computer verwijderen.