SnelStart overzetten op een nieuwe computer

In dit artikel vind je meer informatie over het overzetten van SnelStart op een nieuwe computer.

Als je SnelStart gebruikt en je wilt het programma en je administratie overzetten op een nieuwe computer werk je als volgt:

Op de oude computer

1. Je opent SnelStart;
  2. Via Administratiebeheer, Back-up maken, maak je een back-up van de administratie(s) die je wilt overzetten;
  3. Sla het back-up bestand op op een USB-stick;
  4. Sluit SnelStart weer af.

Op de nieuwe computer

1. Ga naar www.snelstart.nl om in te loggen op Mijn SnelStart;

2. Download het SnelStart installatieprogramma op de nieuwe computer;

3. Installeer SnelStart op de nieuwe computer;

4. Start programma op met het pictogram op je bureaublad;

5. Log in met je e-mail adres en wachtwoord;

6. Doe de USB-stick in de computer;

7. Zet via Administratiebeheer, Back-up terugzetten de back-up terug die je op de oude computer hebt gemaakt;

8. Open de administratie waarin je wilt werken.

Tip

Wanneer je administratie online staat, dan is het voldoende om alleen de installatie uit te voeren op de nieuwe computer. Als je daarna opnieuw inlogt in versie 12, dan komt automatisch de online administratie naar voren.

Let op
Pas als je zeker weet dat alles werkt, kun je de bestanden op de oude computer verwijderen.