1. Overig
  2. Algemene informatie

Gegevens afdrukken op etiket formaat via de Dymo plug-in van Excel.

Vanaf inKaart kun je vanuit SnelStart 12 gegevens exporteren naar Excel. Vanuit Excel kun je de gegevens afdrukken via de Dymo plug-in.

Het afdrukken middels de Dymo Plug-in valt buiten de ondersteuning van SnelStart.

Gegevens afdrukken op etiket formaat via de Dymo plug-in

Je kunt vanaf het pakket inKaart artikelen, klanten en leveranciers exporteren naar Excel. Wanneer de gegevens in Excel staan dan is het mogelijk om deze gegevens af te drukken via een dymo labelprinter. Hiervoor dient de dymo plug-in te zijn geïnstalleerd en geactiveerd. De dymo plug-in wordt automatisch meegeleverd met de drivers van dymo. Klik hier voor een Youtube filmpje om de plug-in te activeren.