De beginbalans herberekenen in versie 12

Het is vanaf het pakket inKaart mogelijk om de openingsbalans te herberekenen.

Als je het voorgaande boekjaar hebt afgesloten en je hebt daarna nog wijzigingen aangebracht in dat boekjaar dan het is mogelijk om de beginbalans van dat boekjaar te herberekenen.

Beginbalans herberekenen

Ga naar het tabblad Boekhouden en klik op boekjaar afsluiten. Selecteer de optie alle balansrekeningen en klik op Openingsbalans boekjaar herbereken.

Let op: als de beginbalans handmatig is ingevoerd dan wordt deze overschreven wanneer je de beginbalans herberekend.

Klik hier om terug te gaan naar starten met boekjaar afsluiten in versie 12.