Prijswijzigingen van artikelen in één keer doorvoeren

Vanaf inZicht kun je in één keer de prijs van meerdere artikelen wijzigen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Prijswijzigingen doorvoeren op meerdere artikelen.

Ga naar het tabblad Artikelen → Prijswijzigingen artikelen. Selecteer voor welk(e) artikel(en) je de prijswijziging wilt doorvoeren en kies één of meerdere omzetgroepen waarbinnen de artikelen moeten vallen.

SF000002020_afbeelding_001

Geef in het kader wijzigingen aan of je de prijs middels een percentage of middels een bedrag wilt verhogen en vul afronden op in. Klik op de knop Voer de prijswijzigingen door en bevestig de melding dat je verder wilt gaan met Ja.

SF000002020_afbeelding_002

De prijs van alle gekozen artikelen wordt gewijzigd. Dit kun je controleren in de artikelkaart van de artikelen die je hebt gewijzigd. Vanaf inZicht is het ook mogelijk om de prijswijziging in één keer door te voeren op je (abonnement) verkooporders.

• Werk je met staffelprijzen dan kun je dezelfde prijswijziging ook doorvoeren op de staffelprijzen. Plaats in dat geval een vinkje bij de optie Wijzig ook staffelprijzen.
  • Heb je prijsafspraken gemaakt met je klanten en je wilt dezelfde wijziging ook op deze prijsafspraken doorvoeren vink dan de optie Wijzig ook prijsafspraken aan.
    SF000002020_afbeelding_003