SnelStart WEB

Toelichting web API

Omschrijving

Toelichting voor klanten & ontwikkelaars

Om een online administratie te koppelen met een oplossing van één van onze partners, heeft u een koppeling sleutel nodig. In het onderstaande stappenplan word uitgelegd hoe u deze sleutel ophaalt.

Uitleg

De koppeling sleutel ophalen om de api aan een SnelStart web administratie te koppelen. Dit kunt u zowel als klant en ontwikkelaar ophalen om hiermee te testen of te werken.

Dit is een key van de klantadministratie, deze haalt u als volgt op:

1. Ga naar https://web.snelstart.nl
  2. Log in op het klantaccount
  3. Open de administratie waarmee moet worden gekoppeld
  4. Klik op koppelingen
  5. Klik op de betreffende koppeling (bijvoorbeeld Maatwerk SnelStart software B.V.) en kies voor koppeling instellen
SF000002527_afbeelding_002a

6. Plak de sleutel in het daarvoor bestemde veld in de applicatie van de partner. Met het opslaan van de sleutel geeft u de externe applicatie de mogelijkheid om de online administratie in SnelStart te benaderen

Uitroepteken_test

LET OP!! De onderstaande informatie is ALLEEN geschikt voor ontwikkelaars en systeembeheerders

Informatie voor ontwikkelaars

In het stappenplan hierboven word uitgelegd hoe de gebruiker een koppeling sleutel ophaalt uit een online administratie in SnelStart Web. Met behulp van deze sleutel kunt u als software leverancier toegang krijgen via onze B2B API. Meer informatie vindt u door een account aanmaken op ons ontwikkelaars portaal: https://.b2bapi-developer.snelstart.nl. Om te testen kunt u na het aanmaken van een account een abonnement aanvragen voor het product Verkenning..

Tips & Tricks

1. Voorbeeld code voor het communiceren met onze B2B API is te vinden op GitHub. De voorbeeld code laat zien hoe er verbinding gemaakt kan worden en hoe er met de verschillende REST resources geïnteracteerd kan worden. Deze code is te vinden op: https://github.com/SnelStartSoftware.
  2. De code op GitHub is vrij te gebruiken, en volledig open source. Hierbij nodigen we ontwikkelaars uit om deze code niet alleen te gebruiken, maar ook van commentaar te voorzien en zelfs verder uit te breiden