Een factuur automatisch opslaan als bijlage bij de verkoopboeking in SnelStart 12

Een verstuurde factuur uit SnelStart 12 en SnelStart Web wordt automatisch als bijlage opgeslagen bij de boeking in dagboek verkoop.

Wanneer je vanuit SnelStart Web of SnelStart 12 een factuur per e-mail verstuurd dan wordt de factuur automatisch als bijlage bij de boeking in dagboek verkoop opgeslagen. Het is ook mogelijk om dit uit te schakelen. Ga naar Administratie → Instellingen → Basisgegevens.
Ga naar het tabblad Orders en zet een vinkje bij Factuur als bijlage opslaan in verkoopboeking (SnelStart 12) uit.