Maximum openstaand saldo voor klant instellen in SnelStart 12

Vanaf het pakket inStap kun je een kredietlimiet instellen op de klantkaart. Dit kan je instellen als klanten niet op tijd betalen zodat je een melding krijgt wanneer het limiet is overschreden bij het factureren aan deze klanten.

Maximaal openstaand saldo instellen (kredietlimiet)

Ga naar Relaties → Klanten en selecteer de Klant. Vul in het veld Kredietlimiet het maximale openstaande bedrag in. Klik daarna op Opslaan.

SF000001926_afbeelding_002

Wat merk je hiervan in SnelStart?

Als je in het tabblad Verkopen een klant kiest waarbij de kredietlimiet is of wordt overschreden, dan krijg je hiervan een melding in het kader Krediet.

kredietlimiet_b