Gegevens afdrukken op etiketten vanuit SnelStart 12

Vanaf het pakket inStap kun je in SnelStart 12 klanten en leveranciers afdrukken op etiketten. In dit artikel vind je hierover meer informatie.

Wanneer je een labelprinter hebt ingesteld op je computer dan kun je vanuit SnelStart je klant- en leveranciersgegevens afdrukken op etiketten. Vanaf het pakket inZicht heb je ook de mogelijkheid om te kiezen tussen factuuradres en verzendadres. 

De functionaliteit is niet beschikbaar in SnelStart Web.

Gegevens afdrukken op etiketten 

Ga naar het tabblad Rapportage → Relaties. Kies voor Klanten of Leveranciers en klik op de optie Etiketten klanten of Etiketten leveranciers. Je kunt daar de gewenste selecties kiezen en via de knop Afdrukken je gegevens afdrukken op etiket formaat. Vanaf het pakket inKaart kun je vanuit daar de gegevens ook exporteren naar Excel.

Etiketten printen_b

Vanaf het pakket inBalans kun je deze deze lijst naar eigen wens inrichten.
Ga naar het tabblad Rapportage → Lijst/grafiek ontwerpen. De aangepaste lijst wordt daarna getoond bij de rapportages van de Klanten of Leveranciers onderin bij de andere rapportages. Het maken van een eigen ontwerpen valt buiten de ondersteuning van de SnelStart klantenservice.. Meer weten over dit onderwerp?
Klik hier om terug te gaan naar alles over verkopen, of lees hier de veelgestelde vragen.


Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee