Gegevens afdrukken op etiketten vanuit SnelStart 12

Vanaf het pakket inStap kun je in SnelStart 12 gegevens van klanten, leveranciers of artikelen afdrukken op etiketten. In dit artikel vind je meer informatie.

Wanneer je een labelprinter hebt ingesteld op je computer dan kun je vanuit SnelStart 12 de gegevens van klanten, leveranciers of artikelen afdrukken op een etiket. Vanaf het pakket inZicht heb je ook de mogelijkheid om te kiezen tussen factuuradres en verzendadres.

Deze functionaliteit is niet beschikbaar in SnelStart Web.

1. Gegevens van klanten of leveranciers afdrukken op etiketten

Ga naar het tabblad Rapportage → Relaties. Kies voor Klanten of Leveranciers en klik op de optie Etiketten klanten of Etiketten leveranciers. Kies vervolgens de gewenste selectie en klik daarna op Afdrukken op etiketformaat. Vanaf het pakket inKaart kun je vanuit daar de gegevens ook exporteren naar Excel.

Etiketten printen_b

2. Gegevens van artikelen afdrukken op etiketten

Ga naar het tabblad Rapportage → Artikelen → Artikelen.
Kies het gewenste etiket (bijv. Etiketten artikelen).
Kies vervolgens de gewenste selectie en klik daarna op Afdrukken op etiket formaat.
Vanaf het pakket inKaart kun je vanuit daar de gegevens ook exporteren naar Excel.

25-10-2022 Etiketten artikelen_b

Vanaf het pakket inBalans kun je deze lijst naar eigen wens inrichten.
Ga naar het tabblad Rapportage → Lijst/grafiek ontwerpen. De aangepaste lijst wordt daarna getoond bij de rapportages van de klanten, leveranciers of artikelen onderin bij de andere rapportages. Het maken van een eigen ontwerpen valt buiten de ondersteuning van de SnelStart klantenservice..