De beginbalans afdrukken in SnelStart 12

In SnelStart kun je eenvoudig je beginbalans afdrukken. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Het afdrukken van de beginbalans

Ga naar Rapportage → Financieel → Boekingsverslagen. Het huidige boekjaar wordt automatisch getoond. Vul de datum vanaf 01-01-20xx tot en met 01-01-20xx in (zelfde boekjaar).
Selecteer bij Dagboek tussenrekening balans (2010) en kies voor Afdrukken journaal of voor Afdrukvoorbeeld journaal.

• Heb je een andere grootboekrekening dan tussenrekening balans, dan vul je dit grootboekrekeningnummer in.
  • Vanaf het pakket inZicht kun je zonder van boekjaar te wisselen, zelf een selectie maken voor een ander boekjaar.
  • Je kunt de gegevens van het overzicht ook exporteren. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten bestanden, zoals: Microsoft Access, Excel, Tekstbestand, Klembord of Caseware Working Papers.