Artikelhistorie - Etiketten

Vanaf inBalans kun je verschillende etiketten met artikelhistorie weergeven, afdrukken of exporteren. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

De etiketten waaruit je kunt kiezen zijn:

• Etiketten factuurregels

• Etiketten per inkooporderregel

• Etiketten per verkooporderregel

• Etiketten voorraadmutaties

Overzicht maken met etiketten bij artikelhistorie

Ga naar Rapportage → Artikelen → Artikelhistorie. Selecteer de gewenste soort etiketten.

Maak de nodige selecties: Factuur of Ordernummer (vanaf/tot en met), Etiketsoort  en Aantal (hoeveelheid van elk etiket). Kies daarna voor Afdrukvoorbeeld, Afdrukken of Exporteer.

Als je kiest voor Etiketten voorraadmutaties, maak je nog wat extra instellingen:

• Selecteer de Artikel voorraad mutatie reden.

• Artikelcode (vanaf/tot en met).

• Begin- en einddatum van de periode.

Vanaf inBalans kun je deze lijst kopiëren en naar eigen wens aanpassen. Dit is mogelijk via Rapportage → Lijst/grafiek ontwerpen. Je aangepaste overzicht wordt in menu Rapportage onder aan het originele overzicht getoond.