Artikelhistorie - Etiketten

Vanaf het pakket inBalans kun je verschillende etiketten met artikelhistorie weergeven, afdrukken of exporteren. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

De etiketten waaruit je kunt kiezen zijn:

• Etiketten factuurregels

• Etiketten per inkooporderregel

• Etiketten per verkooporderregel

• Etiketten voorraadmutaties

In SnelStart Web is het niet mogelijk om etiketten af te drukken.

Overzicht maken met etiketten bij artikelhistorie

Ga naar Rapportage → Artikelen → Artikelhistorie. Selecteer de gewenste soort etiketten.
Maak de nodige selecties: Factuur of Ordernummer (vanaf/tot en met), Etiketsoort  en Aantal (hoeveelheid van elk etiket). Kies daarna voor Afdrukvoorbeeld, Afdrukken of Exporteer.
Als je kiest voor Etiketten voorraadmutaties, maak je nog  extra instellingen:

• Selecteer de Artikel voorraad mutatie reden.

• Artikelcode (vanaf/tot en met).

• Begin- en einddatum van de periode.

Vanaf het pakket inBalans kun je deze lijst kopiëren en naar eigen wens aanpassen.
Dit kun je doen via Rapportage → Lijst/grafiek ontwerpen.
Je aangepaste overzicht wordt in menu Rapportage onderaan het originele overzicht getoond.