Een factuur opnieuw afdrukken vanuit het orderarchief in SnelStart 12

Elke factuur die je hebt gemaakt in SnelStart 12 kun je opnieuw afdrukken vanuit het orderarchief. Vanaf het pakket inKaart wordt van elke factuur ook een afbeelding bewaard. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Een factuur opnieuw afdrukken

Ga naar Facturen → Orderarchief en vul het klantnummer in.
Vul eventueel de overige zoekvelden in en klik op Vul de lijst. Selecteer de gewenste factuur in de lijst en klik in het afbeeldingsvenster op de Printerknop. Kies de juiste printer en klik op Ok. De factuur wordt afgedrukt.

In SnelStart Web is geen orderarchief beschikbaar.