Een factuur bekijken in het orderarchief

Elke factuur die je hebt gemaakt, kun je altijd bekijken via het tabblad Verkopen. Vanaf InKaart wordt van elk factuur ook een afbeelding bewaard in het orderarchief. Vanuit het orderarchief kun je deze facturen ook bekijken.

Een factuur bekijken in orderarchief

Ga naar Facturen → Orderarchief en vul het klantnummer in. Vul de overige zoekvelden in (optioneel en klik op Vul de lijst. Selecteer daarna de gewenste factuur in de lijst. De factuur wordt nu getoond in het venster aan de rechterkant.

orderarchief_b

Bij het opschonen van het orderarchief worden alle afbeeldingen verwijderd. In dat geval dien je de factuur te bekijken in het verkoopscherm.