Koppelen met betaalproviders

In SnelStart kun je je administratie koppelen met verschillende betaalproviders.

Je administratie in SnelStart kun je koppelen met verschillende betaalproviders. Een groot voordeel van een koppeling met een betaalprovider is dat je nooit meer handmatig transacties hoeft te verwerken. Door de koppeling worden de transacties automatisch verwerkt.
De betaalproviders waarmee dit mogelijk is zijn:

  • Adyen
  • Multisafepay
  • Mollie
  • PayNL
  • PayPal
  • Buckaroo

1. Adyen

Je online administratie kun je koppelen met Adyen. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen een koppeling maken met eigen administraties, niet met client administratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over de koppeling met Adyen.


2. MultiSafepay

Je online administratie kun je koppelen met MultiSafepay. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen een koppeling maken met eigen administraties, niet meer clientadministratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over de koppeling met MultiSafepay


3. Mollie
Je online administratie kun je koppelen met Mollie. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen koppelen met eigen administratie, niet met clientadministratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over de koppeling met Mollie.

4. PayNL

Je online administratie kun je koppelen met PayNL. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen koppelen met eigen administratie, niet met clientadministratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over de koppeling met PayNL.

5. PayPal

Je online administratie kun je koppelen met PayPal. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen koppelen met eigen administratie, niet met clientadministratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over de koppeling met PayPal.

6. Buckaroo

Je online administratie kun je koppelen met Buckaroo. Dit is beschikbaar vanaf het pakket inBalans. Het pakket accountant kan alleen koppelen met eigen administratie, niet met clientadministratie waarin zij rechten hebben gekregen. Een koppeling met lokale administraties is niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over de koppeling met Buckaroo.

Was dit artikel nuttig?

Kcc-ja Kcc-nee