Gegevens in tabellen kopiëren in SnelStart 12

In de meeste tabellen in SnelStart 12 kun je met behulp van de rechtermuisknop gegevens knippen of kopiëren, dit kun je doen vanaf het pakket inKaart. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Alle regels kopiëren

Met de functie Kopiëren alle regels wordt de gehele tabel op het klembord geplaatst.
Vervolgens kunnen deze gegevens inclusief de kolomnamen in de eerste regel worden geplakt in een Excel-bestand. Klik met de rechter muisknop ergens in de tabel. Ga in het menu dat verschijnt met de muis over het item Kopiëren alle regels. Open vervolgens een leeg document in Microsoft Excel en plak de gegevens in het document met [CTRL+V].

SF000002225_afbeelding_001

• In de tabellen die door SnelStart zelf worden gevuld ( overzichtslijsten en resultaten van zoekfuncties ) zijn de opties Knippen en Plakken niet beschikbaar.

• In de tabellen die jezelf kunt aanpassen ( orderregels en boekingsregels ) zijn de opties Knippen en Plakken wel beschikbaar.

Meer weten over dit onderwerp?
Klik hier om terug te gaan naar alles over Overig, of lees hier de veelgestelde vragen.