Terugbetaling met pin in SnelStart 12

Wanneer je werkt met SnelStart Kassa is het mogelijk om een terugbetaling via de pin te verwerken. In dit artikel leggen we uit hoe dat werkt.

Het registreren van een terugbetaling pin maak je eigenlijk op dezelfde manier aan als een normale pin betaling. Het enige verschil is dat je een negatief bedrag i.p.v. een positief bedrag berekent. Je maakt dus eigenlijk een creditfactuur/bon.

Terugbetaling pin verwerken

Ga naar Facturen → Verkopen. Vul het klantnummer in en maak een nieuwe order. Vul in de orderregels een negatief aantal artikelen in of een negatief totaalbedragen. Kies voor de betaalwijze pin. Vul op het pin-apparaat het negatieve bedrag in en laat de klant pinnen.

SF000001821_afbeelding_001