Het helpbestand voor Integratie

Ben je bezig met het ontwikkelen van een koppeling tussen SnelStart en andere software? Dan kun je gebruik maken van het helpbestand dat met SnelStart wordt mee geïnstalleerd. Dit bestand bevindt zich in de installatiemap van SnelStart.

Het helpbestand voor Integratie

Ga met de Windows Verkenner naar de map C:\Program Files (x86)  → zoek de map SnelStart en open deze → open de map V1200 → scroll omlaag naar het bestand SnelStartGatewayInterface.chm → open dit bestand door het te dubbelklikken.

SF000002013_afbeelding_001

Beschik je over de eenvoudige versie van SnelStart ( = automatische update versie) dan vind je het helpbestand in een andere map.
Het helpbestand staat dan in deze map: C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\SnelStart\app-12.xx

Geen SnelStart geïnstalleerd op je computer? Download het helpbestand hier.