De gatewaykoppeling werkt niet meer

SnelStart 12 heeft een nieuw inlogscherm. Daarnaast zijn verouderde versies dichtgezet. Hierdoor moet een wijziging gedaan worden in de andere software waarmee gekoppeld is via gateway.

Deze wijziging moet worden gedaan in de software van de partner waarmee is gekoppeld. Als je de wijziging niet doorvoert dan zal de koppeling niet werken.

Wat gebeurt er nu als je inlogt?
Als je nu inlogt in SnelStart 12 en je hebt via gateway een koppeling met andere software, dan zal de koppeling niet werken.

Hoe kun je dit oplossen?
In de software waarmee is gekoppeld moet een kleine wijziging gedaan worden.
De volgende code moet worden toegevoegd in de software waarmee is gekoppeld.

var loginresult = gateway.Login(settings.AdministratieUsername, settings.AdministratiePassword);

Wie kan deze code voor je toevoegen in de andere software?
De eigenaar van de koppeling, degene die de koppeling heeft gemaakt.
Onze klantenservice kan dit helaas niet oplossen omdat het om een wijziging gaat in de andere software.

Wil je meer weten over de gatewaycode?
Deze is te vinden in het bestand: SnelStartGatewayInterface.chm. Dit bestand staat in de installatiemap van SnelStart:
C:\Program Files (x86)\SnelStart\V1200\SnelStartGatewayInterface.chm

Heb je de automatische update versie van SnelStart?
Dan is de installatiemap van SnelStart te vinden in: %localappdata%

Tip:
Maak je gebruik van een online administratie of ben je dat van plan in de toekomst?
Neem dan contact op met je softwarepartner of kijk op onze partnerpagina voor de koppelingen.