Hoe verwijder ik SnelStart van mijn pc?

In dit artikel vind je meer informatie over hoe je versie 12 kunt verwijderen van je computer.

Om SnelStart van je computer te verwijderen, kun je de onderstaande stappen volgen.

SnelStart verwijderen

1. Klik met de linker muisknop op het Windows logo links onderin het scherm
  2. Vul in de zoekbalk Configuratiescherm in
  3. Klik op de knop Configuratiescherm
SF000002546_afbeelding_001

4. Klik op de knop Programma's en onderdelen

SF000002546_afbeelding_002

5. Selecteer het programma SnelStart en klik op de knop Verwijderen

SF000002546_afbeelding_003

6. Het programma SnelStart is nu verwijderd. Dit proces kan enkele minuten duren.