Hoe verwijder ik SnelStart van mijn pc?

In dit artikel vind je meer informatie over hoe je SnelStart 12 kunt verwijderen van je computer.

Om SnelStart van je computer te verwijderen kun je de onderstaande stappen volgen.

SnelStart verwijderen

Klik met de linker muisknop op het Windows logo links onderin het scherm. Vul in de zoekbalk Configuratiescherm in. Klik op de knop Configuratiescherm.

SF000002546_afbeelding_001

Klik op de knop Programma's en onderdelen.

SF000002546_afbeelding_002

Selecteer het programma SnelStart en klik op de knop Verwijderen.

SF000002546_afbeelding_003

Het programma SnelStart is nu verwijderd. Dit proces kan enkele minuten duren.