Orderteksten aanmaken en gebruiken in SnelStart 12

In de orderregels van een factuur kun je ook tekstregels plaatsen. Als je vaak dezelfde teksten gebruikt kun je vanaf het pakket inZicht orderteksten aanmaken. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

1. Nieuwe ordertekst aanmaken

Ga naar Snel Starten → Instellingen en kies Facturen → Orderteksten.
Klik op de knop Nieuw om een nieuwe ordertekst aan te maken.
Vul, indien gewenst, een nieuwe tekstcode in of behoud de voorgestelde code. Vul de gewenste tekst in en klik op Opslaan.

SF000001258_afbeelding_001

2. Ordertekst gebruiken

Ga naar Facturen → Verkopen en open een (nieuwe) verkooporder. Vul in de orderregel, bij Artikelcode, de code van de ordertekst in en druk op de TAB-toets om de tekst te plaatsen.

SF000001258_afbeelding_002

3. Ordertekst kopiëren

Ga naar Snel Starten → Instellingen. Kies Facturen → Orderteksten → kies de ordertekst die je wilt kopiëren. Klik op Tekstcode en kies voor Kaart kopiëren.
Vul indien gewenst een tekstcode in, anders vult SnelStart dit veld automatisch. Vul een tekst in en klik op Opslaan.

Bij het typen van de tekst maak je een volgende regel aan door CTRL+Enter te gebruiken.