Documenten uploaden in SnelStart

In SnelStart Web kun je overige documenten uploaden in je administratie. In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt.

Documenten die niet bij een boeking horen maar wel bij jouw administratie kun je nu ook uploaden. Denk bijvoorbeeld aan huurcontracten, uittreksels, loonstroken e.d. Hierdoor heb je al deze documenten op 1 plek, namelijk in jouw administratie.

Deze functionaliteit kan alleen gebruikt worden in een online administratie.

Documenten uploaden
Open je administratie in SnelStart Web door te gaan naar onze website, en bovenin te klikken op Inloggen. Klik rechtsboven op de drie verticale boekjes. Ga naar Overige documenten. Klik op Selecteer bestanden om het bestand te uploaden. Je kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden. De bestanden kun je in dit overzicht terugvinden. De maximale upload per bestand is 10MB, en de totale upload van documenten is 200 mb.