Bonnetjes of inkoopfacturen uploaden in Web

In SnelStart Web is het vanaf het pakket inStap mogelijk om een afbeelding of PDF-bestand te uploaden.

Als je een online administratie hebt dan kun je inloggen in SnelStart Web en de SnelStart APP. Hierin is het mogelijk om bonnetjes en/of inkoopfacturen te uploaden in je administratie. Je kunt hierbij ook kiezen om de bonnen en facturen te herkennen bij het uploaden.

Bonnetjes en/of inkoopfacturen uploaden in SnelStart Web

1. Maak een foto van het bonnetje of inkoopfactuur en sla dit op;
  2. Open de online administratie in web.snelstart.nl;
  3. Klik in het overzicht op Inkopen en ga naar Bon of factuur toevoegen;
SF000002495_afbeelding_002

4. Klik op de blauwe knop + Kies bestand om een bestand toe te voegen of sleep een bestand naar het veld toe;

SF000002495_afbeelding_003

5. Ga naar de map waarin het bestand staat opgeslagen, selecteer het bestand en klik op Openen.

SF000002495_afbeelding_004

6. Klik op Opslaan als je het bestand alleen wilt opslaan. Er wordt dan een 'lege' boeking gemaakt in het dagboek inkoop met het bestand als bijlage. De boeking kan dan later worden afgerond.

SF000002495_afbeelding_005

* In de SnelStart app is het niet nodig om vooraf een foto te maken.

7. Klik op de knop + Gegevens invullen als je direct de gegevens wilt invullen;

SF000002495_afbeelding_007

8. Pas als het nodig is de bon- of factuurdatum aan (optioneel);

9. Vul de basisgegevens in en kies voor Opslaan of klik op Naar stap 2 om een grootboekrekening(vanaf inKaart) en/of kostenplaats (vanaf Inzicht) toe te voegen.

rtaImage-2

Bij het opslaan wordt in het dagboek Inkoop een volledig ingevulde boeking gemaakt met de afbeelding(en) als bijlage(n). Het dagboek inkoop is te vinden in SnelStart 12.

*) Heb je een bon of factuur ontvangen bij een nieuwe leverancier, die nog niet in je administratie staat, dan kun je de leverancier direct toevoegen.

Let op: het is ook mogelijk om meerdere bestanden tegelijk toe te voegen.

Klik hier om terug te gaan naar starten met online samenwerken.