Het kader Eigendom bij de bedrijfsgegevens in SnelStart 12

In dit artikel vind je meer informatie over het kader Eigendom bij bedrijfsgegevens in SnelStart 12.

Vanaf SnelStart 12 werkt SnelStart met een nieuw beveiligingssysteem voor je administraties. Elke licentiehouder van SnelStart heeft een eigen account en is daarvan de eigenaar, ook wel hoofdgebruiker genoemd. Onder het eigen account vallen alle extra gebruikers die worden aangemaakt maar ook de administraties die door deze gebruikers worden beheerd. Een administratie wordt dus eigendom van een SnelStart Account.

Het kader Eigendom

Om de gegevens over het eigendom van een administratie te zien ga je naar het tabblad Administratie → Instellingen. Klik links in het overzicht op Basisgegevens en ga naar het tabblad Bedrijfsgegevens. Onderin vindt je het kader Eigendom en hier staat ingevuld wie eigenaar van de administratie is.