Andere SnelStart gebruikers toegang geven tot de administratie in SnelStart 12

Vanaf inStap is het mogelijk om andere SnelStart gebruikers (externe gebruiker) toegang te geven tot jouw administratie. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Net als het geven van rechten aan je accountant is het ook mogelijk om andere SnelStart gebruikers (dus een ander SnelStart account) toegang te geven tot jouw administratie. Dit kan bij lokale, online of netwerkadministraties.

Externe gebruiker toegang geven

Open SnelStart en log in als gebruiker met beheerdersrechten. Open vervolgens de administratie waarin je de externe gebruiker toegang wilt geven. Ga naar Administratie → Rechten. Klik op Nieuw om een nieuwe gebruiker rechten te geven. Vul in het veld Type gebruiker in en vul in het veld Gebruiker het e-mailadres van die gebruiker in. Dit moet het e-mailadres zijn waarmee de gebruiker bij ons bekend is. Klik vervolgens op Opslaan.

SF000002024_afbeelding_001

Meer weten over dit onderwerp?
Klik hier voor een stappenplan over het geven van toegang aan je accountant.