Volgend factuurnummer instellen in SnelStart Web

In SnelStart Web kun je vanaf inStap een volgend factuurnummer instellen. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Elke factuur die je maakt in SnelStart krijgt automatisch een factuurnummer. Dit nummer is altijd één getal hoger dan het nummer van de laatst gemaakte factuur. Als je start met een nieuwe administratie of start met een nieuw boekjaar dan stel je in met welk factuurnummer jouw factuurnummering moet beginnen.

Volgend factuurnummer instellen

Open je administratie in web en typ rechtsboven in het zoekveld: volgend factuurnummer wijzigen en druk op Enter of klik op het zoekresultaat wat naar voren komt. Vervolgens komt er een pop-up scherm naar voren. Hier geef je aan wat het volgende factuurnummer moet worden. Klik vervolgens onderaan op Opslaan.

Meer weten over dit onderwerp?
Een factuur maken in SnelStart Web