Volgend factuurnummer instellen in Web

In SnelStart Web kun jeVanaf het pakket inStap kun je een volgend factuurnummer instellen in Web.

Elke factuur die je maakt in SnelStart krijgt automatisch een factuurnummer. Dit nummer is altijd één getal hoger dan het nummer van de laatst gemaakte factuur. Als je start met een nieuwe administratie of start met een nieuw boekjaar dan stel je in met welk factuurnummer jouw factuurnummering moet beginnen.

Volgend factuurnummer instellen

1. Open je administratie in web.
  2. Typ rechtsboven in het zoekveld: volgend factuurnummer wijzigen en druk op enter of klik op het zoekresultaat wat naar voren komt.
  3. Vervolgens komt er een pop-up scherm naar voren. Hier geef je aan wat het volgende factuurnummer moet worden.
  4. Klik onderaan op opslaan.

Klik hier om terug te gaan naar starten met het maken van een factuur in Web.