1. Overig
  2. Algemene informatie

Rapportage opslaan als pdf-bestand

Je kunt een rapportage als pdf-bestand opslaan. Hiervoor kun je gebruik maken van de SnelStart pdf-printer die standaard met SnelStart wordt mee geïnstalleerd. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Rapport als pdf-bestand opslaan

Kies het juiste rapport, vul de criteria in en klik op Afdrukken. Kies in het scherm SnelStart printerkeuze voor de optie SnelStart pdf-printer. Vul daarna in het veld Bestandsnaam de naam van het pdf-bestand in. Selecteer met de knop Bladeren de map waarin je het bestand wilt opslaan en klik op de knop OK om het pdf-bestand te maken en op te slaan.

SF000002515_afbeelding_001

Het is ook mogelijk om hiervoor een andere pdf-printer te gebruiken.