Opgave ICP

Een gedetailleerd ICP overzicht maken

Omschrijving

In het ICP-opgavescherm kunt u vanaf SnelStart inBalans een overzicht van de opgaaf ICP afdrukken. Wilt u meer inzicht, dan gebruikt u het overzicht ICP overzicht gedetailleerd. Dit doet u als volgt:

Uitleg

ICP overzicht gedetailleerd

1. Ga naar het tabblad Rapportage en klik op de knop Financieel;
  2. Kies in het submenu nogmaals voor de optie Financieel;
  3. Klik op de optie ICP overzicht gedetailleerd;
SF000001432_afbeelding_001

4. Pas, indien gewenst, de vanaf- en/of tot en met factuurdatum aan;

5. Kies voor Afdrukvoorbeeld, Afdrukken of Exporteer om het overzicht te maken;