Een gedetailleerd ICP overzicht maken in versie 12

In SnelStart versie 12 is het vanaf het pakket inBalans mogelijk om een gedaitalleerd ICP overzicht af te drukken.

ICP overzicht gedetailleerd

1. Ga naar het tabblad Rapportage en klik op de knop Financieel.
  2. Kies in het submenu nogmaals voor de optie Financieel.
  3. Klik op de optie ICP overzicht gedetailleerd.
  4. Pas eventueel de vanaf- en/of tot en met factuurdatum aan.
  5. Kies voor Afdrukvoorbeeld, Afdrukken of Exporteer om het overzicht te maken.
hier om terug te gaan naar starten met ICP-aangifte of opgaaf ICP in versie 12