1. Boekhouden
  2. Grootboekrekeningen

Overzicht maken van ingevoerde grootboekrekeningen in SnelStart 12

Vanaf inStap kun je een overzicht opvragen van alle grootboekrekeningen die je administratie staan. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Aan alle ingevoerde grootboekrekeningen is een functie gekoppeld. Omdat deze functie bepalend is voor de btw-berekening, is het van belang dat deze goed is ingesteld. Op het overzicht kun je zien welke functie aan de grootboekrekeningen is gekoppeld.

Opvragen en afdrukken van een overzicht van de grootboekrekeningen

Ga naar Rapportage → Financieel. Kies voor Grootboekrekeningen → Ingevoerde grootboekrekeningen. Klik vervolgens op Afdrukvoorbeeld of kies voor Afdrukken.

• Wil je slechts een bepaalde selectie van de ingevoerde grootboekrekeningen afdrukken, dan kan je vanaf en tot en met het eerste en laatste grootboeknummer invullen.

• Vanaf inKaart kun je met de knop Exporteer een export naar Excel maken.