Opgave ICP

Aangifteperiode voor opgaaf ICP instellen

Omschrijving

Afhankelijk van wat u met de Belastingdienst heeft afgesproken, doet u maandelijks, per kwartaal of per jaar uw opgaaf ICP. Vóór het berekenen en versturen van uw eerste opgaaf ICP stelt u de afgesproken aangifteperiode in. Dit doet u als volgt:

Uitleg

Instellen aangifteperiode voor opgaaf ICP

1. Ga naar menu Administratie en kies voor Instellingen;
  2. Klik in het overzicht links op Basisgegevens;
  3. Selecteer het tabblad 'Boekhouding';
  4. Selecteer de aangifteperiode in het keuzeveld 'Periode icp-aangifte';
    • Maand
    • Kwartaal
    • Jaar
SF000001768_afbeelding_001

5. Klik op de knop 'Opslaan' om de instellingen te bewaren;

Tips & Tricks

Doet u ook btw-aangifte met SnelStart, vul hiervoor dan ook gelijk de aangifteperiode in;