Backup

Online back-up verwijderen

Omschrijving

Vanaf SnelStart 12.3 kunt u werken met online administraties. Hiervan kunt u ook online back ups maken. Deze back-ups worden in uw online omgeving opgeslagen, maar u kunt deze ook verwijderen. Bijvoorbeeld als u de back-up heeft gedownload en lokaal opgeslagen. Dit doet u als volgt:

Uitleg

Stappenplan: Online back-up verwijderen

1. Open SnelStart en log in met een SnelStartID met beheerdersrechten;
  2. Ga naar tabblad Administratie en klik op de knop 'Overzicht';
  3. Selecteer het back-upbestand dat u wilt verwijderen;
  4. Klik op de knop 'Verwijderen';
  5. Bevestig nogmaals dat u de backup wilt verwijderen;
  6. Klik op de knop 'Verversen';

Het geselecteerde back-upbestand is nu uit de lijst verwijderd en niet meer terug te halen.