Nieuwe administratie toevoegen in SnelStart Web

Vanaf inStap kun je een nieuwe online administratie aanmaken in SnelStart Web. Hoe je dit doet vind je in dit artikel.

Een administratie toevoegen

Wanneer je bent ingelogd in Web en je hebt je administratie geopend dan zie je rechtsboven de naam van je administratie staan. Klik daarop en ga naar Administratiebeheer. Hier kun je kiezen voor de knop Nieuw om een nieuwe administratie aan te maken. Het is hier ook mogelijk om de naam van je huidige administratie te wijzigen of je administratie te verwijderen.

Een extra online administratie kost 2,50 euro per maand per administratie