Melding: u heeft geen rechten om deze pagina te bekijken

In dit artikel vind je meer informatie over bovenstaande melding in SnelStart Web.

Als je werkt met een Online Pakket ( inStap t/m inZicht en Accountant) en je hebt één of meerdere online administraties dan kun je gebruik maken van het financieel dashboard in de SnelStart Web. Het kan voorkomen dat je na het inloggen de onderstaande melding op je scherm krijgt.

SF000002355_afbeelding_001

De ingelogde gebruiker heeft van de hoofdgebruiker geen rechten gekregen om het financieel dashboard te bekijken. De hoofdgebruiker van het account of een gebruiker met beheerdersrechten moet in het rechtenvenster toegangsrechten verlenen.