Download en installatie

Het installeren van een SQL-server

Omschrijving

Naast het standaard administratieformaat LocalDB, kunt u ook administraties beheren op een SQL-server. Dit kan een zelfstandige server zijn of software die u installeert op een computer, die dan als server wordt ingesteld. Het installeren en beheren van een SQL-server en bijbehorend netwerk dient te worden gedaan door ervaren computergebruikers en valt buiten de ondersteuning van de SnelStart Helpdesk.

Uitroepteken_test

Een goed alternatief voor een SQL-server is de online administratie van SnelStart. Hiermee is het niet nodig een netwerk en SQL-server te installeren en te onderhouden.

Uitleg

Installatie stappenplannen

Hoewel wij geen ondersteuning bieden op het gebied van installatie en beheer van SQL-servers, blijkt er vraag te zijn naar hulp op dit gebied. Via de onderstaande links vindt u twee stappenplannen die u op weg kunnen helpen bij de installatie.

1. Installatie Microsoft SQL server 2014 Express (aanbevolen voor SnelStart 12);
  2. Installatie Microsoft SQL server 2012 Express (Te gebruiken voor SnelStart 11 en hoger);

Uitroepteken_test

Wij bieden geen ondersteuning op de installatie en inrichting van SQL-servers. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze SnelStart implementatiepartners.